Obavijesti

Drage kolegice i kolege homeopati,

čast mi je sve Vas pozvati na Božićni domjenak koji će se održati u subotu, 8. prosinca 2018, godine u 17.30 sati u Ulici baruna Trenka 4.

To je prilika da se zajedno družimo uz skromnu zakusku, kao što je i bilo druženje povodom 20-godišnjice postojanja Udruge.

Svi ste pozvani i dobrodošli.

Većini registriranih homeopata je istekla licenca, pa Vas i ovom prilikom pozivam na obnovu licence. Potrebno je registracijskom odboru poslati fotokopije certifikata kojima dokazujete da ste kroz ovih 5 godina skupili potrebnih 200 bodova, uplatili sve dosadašnje članarine i naknade za registar, kao i 350.- kuna naknade za obnovu licence. Ako netko iz bilo kojeg razloga nije ispunio neke od ovih uvjeta, molim da me kontaktira, kako bi dogovorili proceduru. Ujedno zahvaljujem svima onima koji su do sada to učinili.

Nažalost, ove godine se nije javilo dovoljno kandidata za novu generaciju studenata, ali slijedeće jeseni će krenuti nova generacija.

Zbog naloga Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta, morali smo promijeniti naziv, tako da više nije Hrvatska homeopatska akademija, nego Homeopatski edukacijski centar Hrvatske udruge homeopata.

8. prosinca (subota) 2018. Homeopatski edukacijski centar ima na rasporedu predavanje o mijazmima (psorični i sifilitični), kao i propisivanje slijedećeg lijeka, a

9. prosinca (nedjelja) 2018. Homeopatski edukacijski centar ima na rasporedu zanimljivo predavanje o liječenju akutnih bolesti homeopatijom, pa je to prilika za obnoviti znanje, poslušati nove stvari, a ujedno i skupiti bodove (za one članove registra kojima nedostaju bodovi).

Cijena za članove HUH-a koji su platili članarinu za 2018. je 300.- kuna, a za ostale je 400.- kuna za vikend, odnosno 200.- kuna za jedan dan, za one koji su platili članarinu za 2018., odnosno 300.- kuna za jedan dan za ostale, koji se mogu uplatiti na žiro račun udruge HR28 2484 0081 1011 9593 4 s naznakom za predavanje 8. i 9. prosinca, a pod poziv na broj HR00 i Vaš OIB, najkasnije do 1. prosinca, kako bi Vam mogli donijeti račun na predavanje, ili možete uplatiti direktno na samom predavanju ukolko Vam račun nije potreban.

Svakako je potrebno najaviti dolazak kako bi mogli pripremiti materijale s predavanja. Naime, prakticiramo svima dati PPP kako bi mogli svu pažnju usmjeriti na slušanje predavanja, a ne na hvatanje zabilježaka, stoga se prijavite kako bi dobili svoj primjerak predavanja.

Kongres koji smo planirali za studeni, smo odgodili za proljeće slijedeće godine.

Na domjenku ćete doznati i više o samom programu škole, a i upoznat ćete naše studentice.

 

S poštovanjem,

Ivan Šimetin,

Predsjednik HUH-a

Voditelj HEC-a

 

 Drage kolegice i kolege homeopati,
 
ukoliko nekog interesira odlazak na 5th International Congress on Naturopathic Medicine - London 6-8 July 2018, možete kao članovi Hrvatske udruge homeopata ostvariti popust na kotizaciju od 100€.
Detaljna informacija je u nastavku i privitku.
 
S poštovanjem,
Ivan Šimetin
 

Drage kolegice i kolege homeopati,
 
Materijali sa 6-tog. homeopatskog kongresa vam se nalaze na Intranetu pod Files/6-ti.Homeopatski kongres, a možete ih i ovdje preuzeti:
 
 

 
HRVATSKA UDRUGA HOMEOPATA
 
Drage kolegice i kolege članovi HUH-a,
 
kako bi vam olakšali uplatu članarine i naknade za registar (ovisno što je kome od vas potrebno) slijede potrebni podatci:
 
IBAN: HR28 2484 0081 1011 9593 4
model HR01
poziv na broj primatelja navedite svoj OIB i godinu (npr: 12345678901-2017)
Opis plaćanja: članarina za 2017 ili članarina i naknada za registar za 2017.
Članarina za 2016, kao i za 2017. je 250.- kuna, a naknada za registr je 100.- kuna (dakle za članove registra ukupno 350.- kuna)
 
Molio bih i one koji to još nisu učinili uplate i zaostatke za prijašnje godine.
 
Krajnji rok za uplate je 31. ožujak tekuće godine.
 
S poštovanjem,
Ivan Šimetin

 

 

 

Postani član

Svi zainteresirani za učlanjenje u Hrvatsku udrugu homeopata mogu poslati pristupnicu na našu adresu.

 POGODNOSTI za članove Udruge:

  • redovite obavijesti o događajima u Udruzi i homeopatiji 
  • popust na seminarima u organizaciji Udruge,

U pripremi su i druge pogodnosti.

Popis registriranih homeopata HUH-a

Top