Predavanja

 Drage kolegice i kolege homeopati,

 Jeste li čuli za biodinamičku poljoprivredu? Ne radi se samo o ekološkom, nego o holističkom i etičkom pristupu poljoprivredi i hrani u kojem se na prvo mjesto stavlja vitalnost. Ista životna sila koja oživljava nas ljude, prisutna je i u svim ostalim živim bićima, biljkama i mikroorganizmima u zemlji čiju je međupovezanost najbolje opisao Rudolf Steiner. Utemeljio je načela biodinamičke poljoprivrede, poljoprivrede koja poštuje prirodne procese i ima holistički pristup, jednako kao što homeopatija ima holistički pristup zdravlju čovjeka.

 
Homeopatija je potpuno kompatibilna s načelima biodinamičke poljoprivrede, tako da svi vi koji težite ekološkom i etičkom pristupu poljodjelstvu, imate priliku čuti o tome kako spojiti ova znanja i koristiti ih u praksi. 
 
Pripremili smo za vas predavanje o tome kako koristiti homeopatiju u skladu s biodinamičkim načelima. Budući da je naše zdravlje povezano sa zdravljem okoline u kojoj živimo i hrane koju jedemo, smatramo da se radi o vrlo dragocjenim znanjima.
 
Predavač je ing. Siniša Peršić, čovjek koji ima dugogodišnje iskustvo primjene biodinamičkih načela u vlastitom vrtu i s velikim entuzijazmom prenosi sva znanja koja je dobio. 
 
Na predavanju ćete naučiti:
kako živjeti u skladu s biodinamičkim načelima i zašto je to važno
kako povećati urod
kako poboljšati kvalitetu uroda
kako koristiti homeopatiju u poljoprivredi
 
Predavanje će se održati u prostorijama Antropozofskog društva, u Ulici Baruna Trenka 4, 2.10.2021. od 9 do 17 sati. Cijena predavanja je 400kn i možete ga pratiti uživo ili online, putem Zoom aplikacije. 
Za sva pitanja, stojimo vam na raspolaganju!
Javite nam se porukom ili telefonom našoj
Ljiljani Kelihar na 091 173 9687
Tjedan homeopatije-letak
Novosti
Postani član

Svi zainteresirani za učlanjenje u Hrvatsku udrugu homeopata mogu poslati pristupnicu na našu adresu.

 POGODNOSTI za članove Udruge:

  • redovite obavijesti o događajima u Udruzi i homeopatiji 
  • popust na seminarima u organizaciji Udruge,

U pripremi su i druge pogodnosti.

Popis registriranih homeopata HUH-a

Top